Sov godt

30.09.2012 - 22:52 - kommentarer (1)

Hele denne uken har jeg kanskje ikke vært helt til stede, men det er fordi jeg har tatt meg litt bloggfri, Jeg har ikke lagt bloggen helt til side. Om dere kan se det har jeg gjort noen endringer på designet og er super fornøyd, endelig! Likte dere designet eller foretrekker dere et annent? Vell, jeg har faktisk ikke tenkt til å gå til sengs helt enda selv om jeg er utrolig sliten, og hadde tenkt meg en tur på avancia i morgen. Blir oppe litt til sikkert. Typisk at det ender opp med at jeg sier jeg skal legge meg om 10 min, men er på pcen til ca fire tiden shittrøtt og alt jeg har gjort er å sett på tragiske, og nok så ikke fult tragiske facebook statuser.. Livet er super fantastisk. God natt alle sammen!

 

 

Today's hairstyle

20.09.2012 - 16:44 - kommentarer (3)

 

 

                   .

Bandana - cubus 99kr

Lese, pugge, prøve

18.09.2012 - 17:40 - kommentarer (1)

Hei alle sammen. Nå er jeg ordentlig lamslått for dagen,og nå in the moment folksens, så holder jeg på med lekser. Yeeee.. Etter jeg er ferdig med å gjøre lekser og pugge til prøve. Går turen vidre til senga! Jeg klarer virkelig ikke å holde meg oppe gående på bena mine om jeg ikke får sove litt. Har herligste naturfagprøve i morgen alle sammen, hvor bra er ikke det? Helt OK, men jeg må samtidig bli ferdig med alle lekser, innføringer også må jeg jo pugge til prøver da. Livet som 9. klassing er så stress for tiden, har sikkert noe med puberteten, jentegreier og gjøre.. Gud veit. Gidder ikke å tenke på det en gang, Bra jeg bare er 9. klassing once in life da.

 
  

 What about green?

15.09.2012 - 17:57 - kommentarer (2)

 


            

Militærgrønn er definitivt den fineste fargen denne høsten, som dere har sett mye av nedover på bloggen har jeg også en grønn bukse.  Den er også en av mine favoritter, elsker den! Veit ikke hva det er med meg og grønn fargen? Hvert fall så har jeg hatt en mangel på gensere, så nå har jeg endelig fått meg en ordentlig god og varm genser, i tilegg til at den er stilfull i følge meg.  Den er kjøpt på BIKBOK 399 kr. Kjøpte den i går, så løp å kjøp! Hva synes du, kledelig?

Gjøvik tur with my gurl!

14.09.2012 - 15:27 - kommentarer (0)

Mårn aa! Da går turen til gjøvik, reiser i tre -fire tiden sånn ca. Nei, jeg reiser ikke helt alene, Tuva er med som alltid. Skal shoppe litt i gjøvik, før vi tar bussen tilbake til dokka igjen. Etter det drar jeg rett til sentrum, altså subbe litt i dokka for det er uberkult om du er 9 klassing. Jeg bare kødder. OM DU SER MEG OG TUVA, SÅ ER DET BARE Å SI HEI. Eller komme bort å spørre om autograf og bilder selvfølgelig. Haha, neinei. Silje er i det morsome hjørne i dag. Vi snakkes! 

Har en jobb å brenne bort noen penger etterpå, er alltid like trist.

 

 

joggebukse, joggebukse, joggebukse

12.09.2012 - 16:16 - kommentarer (0)

Hallo! Nå har jeg kommet meg i joggebuksen min, det er absolutt mitt favoritt plagg. Alltid like behagelig å subbe rundt i, etter en skoledag. Også bare se ut som et sumptroll eller noe av det der, men snart drar jeg til hallen, på jobb. Jeg skal bare spise litt først, så rett på jobb! Flinke meg, vi snakkes.

Noen som kanskje foretrekker joggebukse, i stede for olabukse?

 

Jakkevest: Hot or not?

11.09.2012 - 19:00 - kommentarer (7)

Jeg har klippt av armene på jakken, for jeg brukte ikke jakken lenger å tenkte på bare prøve noe. Det synes jeg funket helt fint det! Jakken er fra BIKBOK. Den er ikke i produksjon lenger antageligvis, men det funker med andre jakker også. Lykketil♥
 

Chille'rn max

11.09.2012 - 17:34 - kommentarer (1)

Da velger jeg å ta det litt roligere i dag, siden jeg er såppas sliten eller daff. Bare å nevne at når silje er daff, blir innleggene på bloggen ikke like bra som det kunne blitt. Litt synd det der, men jeg blogger nå i hvert fall. Veit jeg har vært litt treig på bloggfronten i det siste, pleier som regel å slenge et siste innlegg på blooggen før jeg stikker, eller lovver av. Jeg er alltid litt sånn '' i siste liten'' med alt jeg gjør, som også vil si innleveringer skole greier, trening og masse annent. Men jeg er ikke den værste, og jeg er egentlig ikke så treg mener JEG, men det er en del andre som kanskje mener noe helt annent?Er flink jente jeg. <--  PUNKTUM

Skulle være litt ekstra gangster i dag, så jeg kjørte på med litt øyenskygge om dere ser på bildet over her?Hadehade♠

 

Efter trening

10.09.2012 - 20:28 - kommentarer (1)

Hei igjen nok en gang!

Nå sitter jeg ikke helt i tipp topp form oppe i tv stuen min. Er blandt annent tett i nesa, vondt i hodet, tørr i halsen og helt død i resten av meg. Passer utrolig dårlig å bli syk nå, det er mandag og i morgen er det tirsdag. Noe som tyder på at dette kommer til å bli en lang, lang uke. Kommer til å slite litt der ja, i tilegg til dette her. Mangler jeg litt lekser, glemmer ting støtt, blandt annent innleveringer! Satser på at jeg ikke får anmerkning(er) . Okei, jeg har ikke så mye igjen. Men det er bare så stress! Om noen der ute skjønner hva jeg prøver å komme fram til? Skal ikke klage mere nå. Unnskyld for en kjip silje på blogg i dag. Vell, jeg får se ferdig hotel cæsar, hoppe i dusjen for å så ta kvelden. Etter jeg har ryddet rommet mitt da selvfølgelig..

Söndag morgon

09.09.2012 - 13:37 - kommentarer (1)

Heihei. Da sitter jeg her i sofaen helt alene, og vurderer å kanskje ta en tur ut snart. Jeg skal jo på kino senere i kveld med mine kjære venner uansett, men jeg har ikke noe bedre å gjøre til da. Gidder heller ikke å sitte inne alene med pcen å sture på alle facebook statusene, som jeg ikke kan bry meg noe mindre om. Hele face ''veggen'' er spammet av hvor lite liv det var på Dokka i går, sier meg ganske enig. Livet er hardt folkens, så hardt! Vell, som jeg har prøvd og si over her, så har jeg ikke et liv. Jeg har to. Så har jeg mine planer på og prøve å skaffe et. Project have a life liksom! Neida. Elsker livet!

Vi blogges gangstere! ♥ Noen av dere som skal noe i kveld?

Silje Liahagen

Velkommen til bloggen min! Jeg heter da altså Silje og er 14 år. På bloggen min vil du finne innlegg om sminke, hår, klær, mote, trening, outfits, videoblogger og om min hverdag. Håper du liker bloggen min!

KATEGORIER
ARKIV
hits