Solskinnsdag

31.07.2012 - 20:47 - kommentarer (0)

Hallo alle fine leserne mine! 

Nå har det gått en uke siden jeg har klart og logge meg inn på blogg.no, for å oppdatere alle dere om alt mulig spennende ting som skjer i livet mitt. Det at jeg ikke har nett er det mange grunner for. Nå har jeg det, men det suger helt mongo! I en uke har jeg fått en god del sol på meg..  ble ''litt'' solbrent på hele overkroppen og opp første dagen vi var her.. Har aldri vært så solbrent før, det var et rent smerte helvete kan man si. Resten av uken var vi ehm, ute om kvelden? Vi har det hvert fall bra her nede. ps: Senere skal jeg og tuva go wild i klesbutikkene her nede. Åh, har så mye fint her nede. Love yall, snakkes i morgen♥

Sliter i dag.. 

Snakkes i morgen, da kommer jeg med mere!

 

På flyplassen

31.07.2012 - 20:43 - kommentarer (1)

Hallo alle folk i Norge! 

Nå sitter jeg å blogger fra frankriket og har ikke fått meg inn på nett før nå, så derefor har jeg ikke vært helt tilstedet på bloggen. Da jeg fant ut etter noen dager at nettet er helt mongo, så gikk visse folk å klaget. Det vil si at de restarta nette her borte, goodigod. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av reisen fra Norge til Frankrike♥

Venter på bussen som skal frakte oss videre til flyplassen, er liv her.

Tuva hater doventing.. 

Tuva og silje i det morosame hjørnet.. 
I nuet!

24.07.2012 - 18:09 - kommentarer (1)

Hallo søte folk!

Nå sitter hele gjenen på flyet, som er på veg ned mot Frankrike. Vi er splittet rundt i flyet noe som er vedlig kult.. egentlig ikke. Jeg sitter i nuet bakerst i flyet på rad 28 eller noe, mens resten sitter framme i flyet et sted. Er alltid like sjenert og da hvis jeg til og med skal sitte med folk jeg ikke kjenner, så selvølgelig blir det ekstremt kleint for meg. Også er det jo nett på flyet.. Jeg ble ekstremt overlykkelig da jeg fikk vite det var nett på flyet, for da kunne jeg blogge litt i samme slengen. Går sikkert tiden fortere! Tuva sitter hundre meter unna meg, typisk!! 

Ps: Får ikke lasta opp noen bilder. Skuff:( 

Gardermoen Next

24.07.2012 - 11:15 - kommentarer (1)

Hallo!

Snart er jeg på tur i en stor bil, fylt med folk nedover mot Oslo et sted. Jeg skal ta fly til Frankriket i dag, wihii. Altid like gøy å lette og lande! Jeg tror jeg har tatt fly over 10 ganger, eller noe? I fjor hadde vi vært på gardermoen ca 4 ganger, fordi vi skulle nedover mot varme strøk. Elsker livet.. Det som er bra med å være beboer i Norge er at da har du en god grunn til å fly her i fra. Vi skal til pylon, som ligger i nice området. Tuva er med! Gleder meg sykt. Husker får 2 uker siden jeg og Tuva klaga over at det er så lenge siden, så er vi liksom snart på tur til Frankriket i DAG!! 

ps!: Jeg har som dere har lagt merke til en stund, ikke hatt pc i det hele tatt.. Veldig fint, men jeg blogger når jeg er i syden! Tror det er litt dårlig net noen ganger, men det fikser jeg fint! 


I heimen til tuva

18.07.2012 - 22:47 - kommentarer (3)

Hallo. Nå befinner jeg meg i heimen til tuva som sagt, og trives her. Neida! Har ikke pcen min lenger, så jeg har ikke fått blogget til tider.. igjen. Ikke bra! Vi har det kult vi, ikke noe mere å si om det, kule personer har det kult?

Måtte avslutte med verdens tøffeste bilde av verdens kuleste menneske! :) 

Photo

14.07.2012 - 16:48 - kommentarer (5)

Ps: Jeg klarer ikke å ta bilder!! 

Håret mitt!

13.07.2012 - 14:22 - kommentarer (2)

Hallo,  i stad så jeg et bildet i en av mappene mine som fikk meg til å tenkte på noe. Håret mitt har vært igjennom alt mulig, bleking, kline masse neglelakk i håret, masse rare farger. I perioder drev jeg å farget håret mitt konstant.. Dette vil også si at jeg har hatt slitt hår en god stund, men det er en stund siden jeg drev med bleking, og jeg har klippt litt tupper. I bland mye, og jeg har kuret det med hårkur. Jeg prøver å komme fram til er at jeg savner rett og slett det brune håret mitt uten tvil. Hva synes dere?


Gjøvik antrekk

12.07.2012 - 16:44 - kommentarer (6)

Hallo søte lesere! 

Jeg skal snart ta turen nedover mot Gjøvik for å se på en film, altså kino også spise på peppes pizza etterpå. Det her er altså hele familien som skal være med på, fordi vi skal feire bursdagen til Hege i dag. Kommer til å bli utrolig koselig, så dere for kose dere med sommerferie da. Selv om det regner 24/7. Hade, blogges, snakkes! Hva synes dere om antrekket?
Favoritt kjole

11.07.2012 - 14:53 - kommentarer (6)

Hallo. Denne kjolen ble kjøpt på Nelly.com //HER!//, jeg var ikke sikker på om den er i produksjon, men det var den visst. Poenget er at det her er en av mine favoritt kjoler noen gang! Den passer perfekt til meg, og kjolen er verken for liten, eller fror lang. Noe som er vanskelig å finne.  Kjolen er i XS, og prisen er 399. Noen som likte kjolen?

Hva synes dere??

Ut å ''jobbe''

10.07.2012 - 12:04 - kommentarer (7)

Hei alle mennesker!

Nå drar jeg ut til tuva for og male et gelender, siden jeg ikke har noe bedre å gjøre. Tenkte jeg kanskje skulle legge det inn på bloggen til info. Tror nok jeg blir borte en god stund, men jeg tar med pcen og speilrefleksen med meg. Kos dere da!


Silje Liahagen

Velkommen til bloggen min! Jeg heter da altså Silje og er 14 år. På bloggen min vil du finne innlegg om sminke, hår, klær, mote, trening, outfits, videoblogger og om min hverdag. Håper du liker bloggen min!

KATEGORIER
ARKIV
hits