Naggler hot or not?

29.06.2012 - 17:23 - kommentarer (13)
 

 

 

Hverdags sminke

27.06.2012 - 17:37 - kommentarer (3)

BBcream/Light - H&M

Øyenbrynspenn / 31 ecspresso - Cubus Viva la diva 

Maskara blå - MaxFaktor / Den er tom, men brukes til å dele vippene 

Maskara rød - Maybelline New York 

Maskara sølv 4D - Loreal paris

 

 

Next stop frisørsalongen

27.06.2012 - 12:14 - kommentarer (0)

Hallo søteste leserne mine! 

Om en knapp halvtime så drar jeg til frisørsalongen nede i dokka sentrum, for å stripe håret mitt. Stripene skal være en slags kald blond farge. Bare ikke en platinablond, om dere skjønner hva jeg mener. Målet er og ikke gjøre noe med etterveksten, men ellers stripe overgangen og ned. Altså at ikke overgangs skille mellom det ''gamle'' håret, og det nye ikke blir så stor. Jeg skal ta hettestriper tenker jeg meg. 

Sminkevideo på vei!

25.06.2012 - 18:07 - kommentarer (2)

Hallo søte små. Nå har jeg spillt inn en sminkevideo. Jeg viser hverdagssminken min, også kommer det en video hvor jeg viser ''fest'' sminke senere! Hvis det er noe annent dere vil jeg skal vise om sminke, så er det bare å skrive, kommer flere andre etterhvert. Det samme med hår, har en del planer skjønner dere. Gled dere♥Girls night out!

24.06.2012 - 12:32 - kommentarer (6)

Heihei. I går, eller overigår var jeg og jentene mine på resurant kalt milano og skulle spise, bare koser oss. Det er jo sommerferie folkins!! Så herlig det var å bare gå ut den døra, å tenke det at jeg ikke kommer tilbake før om 2 måneder. Flere som fikk den  følelsen? I tillegg var jeg så stolt av karakterene mine, så jeg hoppa rundt  som en totalt idiot. Etter jeg var ferdig med å spise med snuppene, så skulle jeg overnatte hos Malin a♥ Så da vet dere hvordan jeg skal feire at det er sommerferie. En siste ting, en av jentene mine skal flytte ned til sørlandet... Da må vi tilbringe en del tid sammen før hu flytter. Veldig trist, kommer til å savne deg snuppa!

Hva skal dere i sommerferien?

Drar til hometown tønsberg

23.06.2012 - 11:12 - kommentarer (0)

I dag er jeg verdens gladeste barn, for snart går turen til Tøsnberg.  De fleste av dere vet helt sikker ikke at jeg kommer fra tønsberg, eller ca 20 min utenfor da. Da blir det godt og få komme tilbake. Når vi er i tønsberg skal vi dra på en type strand, jeg er ikke helt sikker på hva den heter. Jeg tror den heter ringshaug, er det noen av leserne mine som skal dit. Si i fra! Vi blogges snupper♥

  


Favoritt frisyre 2012

22.06.2012 - 13:11 - kommentarer (6)

Hva synes dere om de forskjellige frisyrene!?
Sånn går no dagan

21.06.2012 - 23:08 - kommentarer (1)

Haha.. teit av meg! I uka som har gått har jeg vært litt for idiotisk og ikke hatt en eneste tanke på bloggingen min, noe som har gitt sine resultater. Jeg har sikkert mistet mange lesere, men nå er jo blogglysten på topp. Tenkte det var lurt av meg å si i fra, eller hva? Nå i det siste har det vært ganske mye hit og dit, og det vil si at jeg ikke har hatt noe spesielt med tid til å slenge meg til pcen i 10 min. Er her nå, det er det viktigste! Håper dere nyter resten av tiden jeg har som blogger! ♥ Jeg er også utrolig treg med videoblogger og sånn, som mange merker.. ups, men selvfølgleig kommer det en. Vil ikke ha noe press på meg, for da bare stenger jeg helt av, og ikke gidder. Noe som er typisk meg. 

Pappa ♥

Mamma♥

 

 

favoritt tilbehør

18.06.2012 - 19:13 - kommentarer (2)

Tilbehør: H&M 

Hva synes dere om kjede?

Photoshoot

18.06.2012 - 13:40 - kommentarer (12)

Hei. I går var jeg ute med siljesnupp i barnehagen å tok noen bilder, så her en noen av dem. Tok rundt 400 bilder, så skal kanskje ikke legge ut alle på en gang♥

Likte dere bildene?? 


 

 Silje Liahagen

Velkommen til bloggen min! Jeg heter da altså Silje og er 14 år. På bloggen min vil du finne innlegg om sminke, hår, klær, mote, trening, outfits, videoblogger og om min hverdag. Håper du liker bloggen min!

KATEGORIER
ARKIV
hits