Prestlesning

30.10.2012 - 16:20 - kommentarer (1)

Hallo alle sammen!

Da ble det en super liten oppdattering om hva mine hverdags planer går ut på i dag. Om 10 min så sitter jeg i en ren og pen bil opp til østsinni kirka, for prestlesning, Kjeeedliig. Da silje, altså meg slev er ferdig i kirka, så drar silje, altså meg ned til Dokka en tur (kjøpe kaffe, it's a must!!). Hva synes dere om silje sine hverdagsplaner for i dag, høres bra ut?

 

Nytt treningstøy

29.10.2012 - 14:00 - kommentarer (1)

 

 

 

Love it, løp å kjøp alle sammen!

Jakke - Cubus 299? // T - shorte - cubus 149kr 

My lovely scarf

28.10.2012 - 15:50 - kommentarer (2)

 

    

Skjerf - Cubus 269 kr?

 

          


 

 

 

 

Uten sminke

07.10.2012 - 12:00 - kommentarer (3)

 

Hva synes du?

 

Green pant's: hot or not?

06.10.2012 - 18:30 - kommentarer (2)Bye september

06.10.2012 - 13:00 - kommentarer (2)

// Canon EOS 500D//

Nattmenneske

05.10.2012 - 01:53 - kommentarer (1)

Akkurat nå befinner jeg meg i stuen min som ligger i andre etasje og jeg er supertrøtt, veit ikke helt hvorfor. På dette tidspunket pleier jeg ikke å være noe særlig trøtt, men det har sikkert noe med at alt jeg har gjort hit til er å stirre ned pcen min og sett på spennende, fascinederne facebook statuser. I tilegg til å leve livet som en kjedelig person såeeh, er jeg sulten? Føles ut som det er like før jeg drukkner pcen min i spytt. Noe som er ekkelt, så i stedet for å blogge om hvor kjedelig, trøtt og sulten jeg er. Så drar jeg meg ut av sofaen og ned på kjøkkenet!  

 

Hyttetur i helgen

04.10.2012 - 16:49 - kommentarer (1)

Hallo alle sammen! 

Nå driver jeg å pakker alt mulig rart som trengs når man skal på hyttetur, så å si alt. Dere vet oss jenter. Jeg pakker fordi i morgen blir det hyttetur sammen med familien og vi skal bli der ut helgen, hyttekos♥ Det vil også si null blogging, men jeg kommer jo hjem en gang så da er det back on track for meg. Litt blogg fri skader vell ingen. Vi skal også feire bursdagen min på lørdag, endelig.. Blir 14 år får første og siste gang! Godt å få det overstått, neida. Bursdagen min er egentlig på mandag da. Vi blogges på mandag alle sammen, kommer til å savne leserne mine på det dypeste!  
 

 Outfit whit the toutch of pink

03.10.2012 - 18:56 - kommentarer (3)

Tilbehør fra  ? // Tubetopp fra bikbok // Bluse fra H&m // Bukse fra cubus

Urenheter

03.10.2012 - 15:39 - kommentarer (1)


  

(LES HELE TEKSETEN)

Tenker meg at mange har interessen av å lese om mine vidunderlige urensligheter, eller? Uansett så hadde jeg ikke bare tenkt til å prate om ømme kviser, eller det jeg pleier å kalle det  ved uhell ''underjordiske'' hudårmer. ÆÆrsjamei..De fleste har antageligvis hørt om den ''nye'' BB CREAMEN fra Garnier, som skal være lettere i en vis grad enn det en vanlig foundation skal være. Den fungerer helt fint, gir en fin glød og den gjør det den skal gjøre. Etter noen uker jeg hadde kjøpt den (en stund siden). Da merket jeg vell at det dukket opp flere og flere urensligheter. Altså jeg var jo ikke klar over at det var BB Creamen som hadde foråsaket det, men det var det. Hvordan jeg vet det er denne fantastiske BBcreamen som skapte kviser på min vakkre hud (kriiise), er kanskje fordi sminke er sminke, foundation er foundation. Uansett hva du putter på huden/ansiket blir det fortsatt like unaturlig for deg. Ja, selv om det står på produktet natural foundation, pudder eller maskara. Hva som helst, så nei.. Det jeg skulle fram til lengere oppe i her er at uansett type sminke du bruker, Nei *** glemte poenget mitt.. Snakkes bloggen! 
Silje Liahagen

Velkommen til bloggen min! Jeg heter da altså Silje og er 14 år. På bloggen min vil du finne innlegg om sminke, hår, klær, mote, trening, outfits, videoblogger og om min hverdag. Håper du liker bloggen min!

KATEGORIER
ARKIV
hits