Gardermoen Next

24.07.2012 - 11:15 - kommentarer (1)

Hallo!

Snart er jeg på tur i en stor bil, fylt med folk nedover mot Oslo et sted. Jeg skal ta fly til Frankriket i dag, wihii. Altid like gøy å lette og lande! Jeg tror jeg har tatt fly over 10 ganger, eller noe? I fjor hadde vi vært på gardermoen ca 4 ganger, fordi vi skulle nedover mot varme strøk. Elsker livet.. Det som er bra med å være beboer i Norge er at da har du en god grunn til å fly her i fra. Vi skal til pylon, som ligger i nice området. Tuva er med! Gleder meg sykt. Husker får 2 uker siden jeg og Tuva klaga over at det er så lenge siden, så er vi liksom snart på tur til Frankriket i DAG!! 

ps!: Jeg har som dere har lagt merke til en stund, ikke hatt pc i det hele tatt.. Veldig fint, men jeg blogger når jeg er i syden! Tror det er litt dårlig net noen ganger, men det fikser jeg fint! 


1 KOMMENTAR

tuva viveka

24.07.2012 kl.11:20

GLEDER MEG!<3


NAVNET DITT

Velkommen til bloggen min! Jeg heter da altså Silje og er 14 år. På bloggen min vil du finne innlegg om sminke, hår, klær, mote, trening, outfits, videoblogger og om min hverdag. Håper du liker bloggen min!

KATEGORIER
ARKIV
hits